ŠTA SE DOGAĐA U REPUBLICI SRPSKOJ: Taktička vježba pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, na terenu i specijalci...

U ovoj vježbi učestvovat će pripadnici Centra za obuku i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a.

  • Vijesti

  • 05. Jun. 2024  

  • 0

Taktička vježba pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske biće realizovana na području opštine Kneževo, na lokalitetu Jova-Lisina od danas do petka, 7. juna, saopćeno je iz resornog ministarstva.

Vježba će biti realizovana od 11.30 sati i mogla bi privući pažnju građana koji se nađu u blizini navedene lokacije, te iz MUP-a obavještavaju da ne postoji nikakva opasnost za slučajne prolaznike i da nema razloga za uznemirenost.

U ovoj vježbi učestvovaće pripadnici Centra za obuku i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...