UZNEMIRUJUĆE SNIMKE: Najbolji nogometaš svijeta u problemima, selektor Francuske priznao sve -"Da, on je vjerovatno slomio..."

Francuzi su slavili protiv Austrije rezultatom 1:0, ali nogometni svijet bruji o povredi njihovog najboljeg igrača.

  • Sport

  • 18. Jun. 2024  

  • 0

Kylian Mbappé odigrao je petu utakmicu u karijeri na Europskim prvenstvima, ali u rubrici pogoci i dalje stoji nula. No, večer bez pogotka bit će mu najmanja briga nakon događaja iz završnice dvoboja protiv Austrije. Francuska zvijezda glavom se zabio u rame Kevina Dansa, suparničkog igrača, a scena je izgledala vrlo bolno.

Kapiten francuske reprezentacije ostao se previjati na travnjaku, dok mu je krv tekla niz lice, a uskoro je morao i napustiti igru.

Slika

- Da, Kylian Mbappé je vjerovatno slomio nos, rekao je Didier Deschamps nakon utakmice.

Image

Prve fotografije iz Düsseldorfa vrlo su zabrinjavajuće za ambicije njegove ekipe u ostatku turnira, s obzirom na to da je Mbappé vjerovatno i dislocirao nos, zbog čega bi mogla biti neizvjesna njegova sudbina u nastavku Europskog prvenstva, a već se spominje i potencijalno nošenje zaštitne maske u ostatku natjecanja.

Image

Ne treba uopće napominjati kakav bi to udarac bio za Francuze, koje se svrstava u sami vrh favorita za naslov. Svi renomirani strani mediji također pišu o "brutalnom startu, hororu i strašnim scenama"...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...