REAL POBJEDOM KROČIO U NOVU SEZONU: Mbappe pogodio za trofej svoje nove ekipe

Bio je ovo okršaj osvajača dva najjača evropska klupska takmičenja iz prošle sezone, Reala i Atalante, a na kraju je slavio Kraljevski tim.

  • Sport

  • 14. Avg. 2024  14. Avg. 2024

  • 0

Fudbaleri Real Madrida trijumfalno su krenuli u novu sezonu. Kraljevski tim je u finalu Superkupa Evrope savladao Atalantu rezultatom 2:0.

Bio je ovo okršaj osvajača dva najjača evropska klupska takmičenja iz prošle sezone, Reala i Atalante, a na kraju je slavio Kraljevski tim.

Meč će ostati upamćen i po debiju francuskog napadača Kyliana Mbappea koji se na najbolji način predstavio navijačima novog tima, golom u 68. minuti.

S druge strane bh. reprezentativac Sead Kolašinac igrao je do 70. minute za Atalantu.

Za Real Madrid je ovo šesti trofej namijenjen osvajaču UEFA-inog Superkupa.

(N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...