SANJA VULIĆ ZBOG NOVIH SANKCIJA UPRLA PRSTOM U AMERIČKOG AMBASADORA: "Budućnost RS-a je u Igoru Dodiku..."

Kako je navela, "odlazeći kvazi ambasador Michael Murphy je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca".

  • Politika

  • 19. Jun. 2024  

  • 1

Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić komentirala je nove sankcije američkog Ministarstva finansija za sedam subjekata i dva fizička lica.

Kako je navela, "odlazeći kvazi ambasador Michael Murphy je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca".

"Potezi očajnika mjere se u broju sankcija, odlazeći kvazi ambasador Michael Murphy je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca. Dokazani srbomrzac, Murphy, dokazao je da njegova opsjednutost Miloradom Dodikom prelazi sve granice racionalnog. Spaja nespojivo. Kažnjava ljude bez dokaza i pokrića. Crta mete na čelu i nikome ne odgovara za to. Porodice ostavlja bez osnovnih primanja i tako samo pokazuje nemoć kao i jadno stanje srbomrsca što on jeste", rekla je Vulić.

"Budućnost RS-a je u obrazovanim, mladim i sunarodnicima posvećenim ljudima što Igor Dodik jeste. Murphy to nikada shvatiti neće jer je on čovjek bez pripadnosti, bez emocije i vizije. Michael Murphy je čovjek mržnje, bluda i razdora, a vrijeme je pokazatelj svega", dodala je Sanja Vulić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...