OŠTRA REAKCIJA SABORSKE ZASTUPNICE: "HDZ-ovoj žgadiji koja parazitira na nogometnom zanosu da nam ne navuku maler"

"Sabor je danas završio s radom u 13.55. Nije bilo potrebe za stankom..."

  • Regija

  • 19. Jun. 2024  19. Jun. 2024

  • 0

Saoborska zastupnica Dalija Orešković danas je na Facebooku odgovorila na HDZ-ovo prozivanje.

HDZ je danas objavio bizaran status u kojem napada Daliju Orešković i Marijanu Puljak jer su se "jedine javno suprotstavile" saborskoj stanci zbog gledanja utakmice, prenosi Index.

"Hrvatskoj reprezentaciji želim pobjedu, navijačima dobru zabavu, a HDZ-ovoj žgadiji koja parazitira na nogometnom zanosu kao i na javnim resursima, da nam ne navuku maler na ovoj utakmici! Eto, to me brine kad ih vidim!" poručila je Orešković.

"Sabor je danas završio s radom u 13.55. Nije bilo potrebe za stankom. Plenkoviću bih preporučila da dedramatizira malo svoju važnost na ovom prvenstvu. Tko god prati nogomet, sigurno to ne radi zato da njega gleda u nogometnom dresu", dodala je.

Hrvatskoj reprezentaciji želim pobjedu, navijačima dobru zabavu, a HDZ-ovoj žgadiji koja parazitira na nogometnom zanosu...

Objavljuje Dalija OreškovićSrijeda, 19. lipnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...