SOFISTICIRANI I TRENDI KOMADI: Sedam komada koje ćete dodati za savršen ljetni stajling

Ovo su sofisticirani komadi u trendu u kojima ćete izgledati elegantno bez obzira na to kako ih stilizirali.

  • Žena

  • 24. Jun. 2024  

  • 0

Iako mnogi u ljetnim mjesecima biraju zaigranije kombinacije nego inače, tu su i one koje ostaju vjerne jednostavnim, elegantnim kombinacijama.

Bez obzira na to koji stil preferirate, svake godine određeni trendovi, odnosno komadi istaknu se kao popularniji od drugih. Modni stručnjaci izdvojili su najveće ljetne trendove za sve dame koje nikad ne odustaju od elegancije. Donosimo ih u nastavku.

Ovo su sofisticirani komadi u trendu u kojima ćete izgledati elegantno bez obzira na to kako ih stilizirali:

1. Drapirani topovi

Ima nešto posebno u drapiranim topovima zbog čega izgledaju vrhunski. U ljetnim mjesecima posebno su elegantne drapirane majice sa spuštenim ramenima. Dovoljne su im hlače širokih nogavica i možete biti sigurni da ćete izgledati elegantno.

Zara, 15,95 euraZara, 15,95 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Duge suknje

Iako svaka suknja može izgledati elegantno, duge suknje posebno su uglađene i zasigurno neće biti komad koji u ljetnim mjesecima skuplja prašinu na dnu ormara.

 

Reserved, 32,99 euraReserved, 32,99 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Natikače s mini petom

Model cipela koji svakom izdanju donosi dozu elegancije jesu natikače s petom visokom tek nekoliko centimetara. U njima ćete izgledati elegantno bez obzira na to nosite li ih u kombinaciji s haljinama ili s primjerice kratkim hlačama i košuljom.

Mango, 39,99 euraMango, 39,99 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Lepršave marame

Lepršava marama oko vrata detalj je koji čini razliku, pogotovo kada je nosite opušteno u kombinaciji s jednostavnim topom ili haljinom. Možete je pokušati upariti s bilo čim s čim biste inače nosili ogrlicu.

Answear Lab, 29,99 euraAnswear Lab, 29,99 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Jednostavne košulje

Ako svoju uobičajenu majicu u ljetnim mjesecima zamijenite košuljom, svaka kombinacija dobit će dodatnu dozu elegancije. Osim toga, košulje šireg kroja udoban su dodatak ljetnoj garderobi.

H&M, 29,99 euraH&M, 29,99 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

6. Slip haljine

Haljine koje su sofisticirane jesu slip haljine. Midi ili duge satenske haljine jednostavno su definicija elegancije i mogu biti vaš odabir za razne ljetne prigode.

Next, 53 euraNext, 53 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

7. Velike torbe

Umjesto da male ručne torbice pretrpavate stvarima, stavljajte stvari u veću torbu koja može biti jako elegantan dodatak svakoj kombinaciji.

C&A, 22,99 euraC&A, 22,99 eura(Foto: Internetska stranica proizvođača)

(Zadovoljna.hr)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...