"TATINO ZLATO": Vučić potvrdio da mu je sin Danilo bio s huliganima u Njemačkoj, pa istakao da se njim ponosi

Kako je pojasnio predsjednik Srbije, njegov sin se igrom slučaja našao u kafiću

  • Regija

  • 24. Jun. 2024  

  • 3

"I moj mlađi sin je pravio incidente, znate, navija pa uzme smokijem i gađa televizor", odgovorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje novinara da prokomentira incident koji se dogodio u Njemačkoj u okviru Evropskog prvenstva u fudbalu u koji je navodno bio umiješan i njegov stariji sin Danilo.

Kako je pojasnio predsjednik Srbije, njegov sin se igrom slučaja našao u kafiću u koji je upala grupa navijača albanske nacionalnosti koja ih je potom napala stolicama i flašama.

"Za mene je interesantno da je njemačka policija tražila privođenje i pojedinih srbijanskih navijača. Interesantan pristup, nema šta. Ne znam šta treba neko da radi kad vas napadnu stolicama i flašama", upitao je Vučić.

Dodao je da razlog ovog konflikta nije bilo ponašanje grupe srbijanskih navijača, već to što je u kafiću u kojem se dogodio incident bila istaknuta srbijanska zastava.

"Nisam se oglašavao. Sastavni dio ovog posla je da vam vrijeđaju i djecu. Volim i ponosim se svojim sinom i ničim svog oca nije osramotio", zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...