LUKA MODRIĆ U SUZAMA NAKON ŠOKANTNOG GOLA U 98. MINUTI: Stiglo je i pitanje o kraju reprezentativne karijere...

- Teoretski, ali nama se ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95., sad u 98. minuti... Nekad nije suđeno, nogomet je okrutan.

  • Sport

  • 25. Jun. 2024  

  • 2

Uplakani kapiten Vatrenih Luka Modrić prokomentirao je kratko nevjerovatan rasplet dvoboja Hrvatske i Italije, u kojem su Vatreni primili gol koji ih gotovo sigurno izbacuje s Eura u 98. minuti.

- Ne znam što da vam kažem, nogomet je nekad okrutan, to se danas pokazalo, što je tu je. Ne znam gdje je sudac našao osam minuta da produlji. Nismo zaslužili primiti ovaj gol, ali ako treba da padneš, to je na ovakav način kao što smo mi izgubili danas. Nije neka utjeha, ali nogomet je okrutan, rekao je on.

- Znali smo da su navijači iza nas, hvala im, žao nam je što nije bilo pobjede, da odemo u drugi krug, ali što je tu, rekao je o navijačima.


O minimalnim izgledima za osminu finala kaže:


- Teoretski, ali nama se ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95., sad u 98. minuti... Nekad nije suđeno, nogomet je okrutan.


Je li ovo Lukin oproštaj?


- Vidjet ćemo, nije sad vrijeme za te priče, kazao je uplakani Modrić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...