"MOJOJ LJUBAVI": Luka Modrić pohvalio se na Instagramu gdje je izveo suprugu za rođendan (FOTO)

Luka i Vanja zajedno su više od 20 godina.

  • Show

  • 19. Jul. 2024  

  • 1

Hrvatski reprezentativac i kapetan Vatrenih, Luka Modrić, trenutno uživa u Zadru i okolici sa svojom suprugom, a sada se na Instagramu pohvalio i da su proslavili njezin rođendan.

Čini se da se zvijezda Reala itekako potrudila da Vanji Modrić proslava 42. rođendana ostane u lijepom pamćenju.

"Sretan rođendan mojoj ljubavi", napisao je u opisu fotografije na kojoj njih dvoje poziraju na romantičnoj terasi ribljeg restorana Bracera u resortu Punta Skala u Petrčanima.

Luka je ranije snimljen i na plaži u Petrčanima, a prije toga je posjetio i Dubrovnik, Pelješac, Korčulu, te je nakratko skoknuo i do Španije kako bi produžio svoj ugovor s Real Madridom.

Luka i Vanja zajedno su više od 20 godina, a imaju troje djece - sina Ivana te kćeri Emu Sofiju

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...