ŠPANJOLCI OTKRILI VELIKU TAJNU: Poznato do kada će Luka Modrić igrati za reprezentaciju Hrvatske...

Već je igrao na svjetskim prvenstvima u Njemačkoj 2006. kao 20-godišnjak, a onda i kao starter na svjetskim prvenstvima u Brazilu 2014., Rusiji 2018. i Kataru 2022.

  • Sport

  • 20. Avg. 2024  

  • 0

Uvršatavnje Luke Modrića na popis igrača za utakmice protiv Portugala i Poljske u Ligi nacija, tema je i u španjolskim medijima. 

Španjolski As koji s tom informacijom upoznaje svoje čitatelje navodi da su mnogi mislili da će kraj za Hrvatsku na Europskom prvenstvu biti i kraj Modrića u dresu reprezentacije. "Hrvatska više nije reprezentacija koja je blistala na svjetskim prvenstvima u Rusiji (viceprvak) i Kataru (treći), ali ako je išta ostalo od veličine to je zbog broja 10", piše As u tekstu pod naslovom "Modrić, domoljub".

 

Navodi se i da je Modrić odbio pokunjeno otići te da je nakon razgovora sa svojom obitelji, bliskim ljudima i selektorom Zlatkom Dalićem donio odluku da ostane pomoći u kompliciranom procesu podmlađivanja tima.

"Modrić želi nastaviti pomagati Hrvatskoj iz domoljubnih razloga i podići je na noge", ističe As i ide i korak dalje te navodi da je velika želja Realovog veznjaka igrati i na Svjetskom prvenstvu 2026. godine. "To je njegov san, nastup na njegovom petom svjetskom prvenstvu s 40, gotovo 41 godinom. Već je igrao na svjetskim prvenstvima u Njemačkoj 2006. kao 20-godišnjak, a onda i kao starter na svjetskim prvenstvima u Brazilu 2014., Rusiji 2018. i Kataru 2022.

"Luka više od ičega voli svoju zemlju i zato će nastaviti sve dok je ne vrati na vrh. Osjeća silan patriotski zanos. On se ne predaje. Domoljub", zaključuje As.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...