ZABORAVILA PANTALONE KOD KUĆE: Rihanna "polugola" prošetala Parizom, intimnu zonu prekrivale su samo bež najlonke...

Bianca Censori više nije jedina koja ne nosi hlače

  • Žena

  • 26. Jun. 2024  

  • 0

Pjevačica Rihanna odvažila se modnom kombinacijom u Parizu, Bianca Censori više nije jedina koja ne nosi hlače. Rihanna je na svom Instagramu podijelila predivne fotografije s ASAP Rockyjem iz Pariza, ali samo se jedno ne može prestati komentirati - njezin modni odabir.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli RİHANNA (@rihannaofficiall)

Zvijezda je odijenula crnu majicu i maskirnu jaknu, dok je ispod toga imala samo najlonke u boji kože. Na nogama je imala neupečatljive štikle, uz kombinaciju je dodala bijelu torbicu s crnim natpisom Louis Vuitton, a od nakita je nosila sat, narukvice, naušnice, prsten, ogrlice te sunčane naočale. Kosu je stilizirala tako da je bila ravna i puštena, a šiške su bile prebačene na jednu stranu.

Njezin je partner, pjevač ASAP Rocky, bio u elegantnom odijelu sa zanimljivom kravatom te lakiranim cipelama. Reper je također nosio nakit, a posebno su se istaknuli prsten i naušnica.

image

Rihanna i Asap Rocky  Splash News/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Splash News/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, par je prvo dijete dobio u svibnju 2022., a dječaka su nazvali RZA Athelston Mayers. U kolovozu prošle godine na svijet je stigao i drugi sinčić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...