ŠTA SE DOGAĐA U REPUBLICI SRPSKOJ: MUP obavještava građane, izvodi se vježba policijskih snaga...

Stiglo saopćenje MUP-a RS-a..

  • Vijesti

  • 27. Jun. 2024  

  • 1

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da se danas u selu Strigova na području Kozarske Dubice održava vježba pripadnika MUP-a i da nema razloga za uznemirenost. 

Riječ je o vježbi reagovanja policijskih službenika organizacionih jedinica Ministarstva u kriznim situacijama, s ciljem adekvatnog odgovora na takve slučajeve.

- Vježba, koju organizuje Centar za obuku na ovom lokalitetu, mogla bi privući pažnju građana koji se nađu u blizini, pa se u vezi sa tim građani obavještavaju da ne postoji nikakava opasnost za slučajne prolaznike ili one koji žive u blizini, saopćeno je iz MUP-a RS-a..

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...