JULI DONOSI NOVA IZNENAĐENJA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana

Za vikend stabilno, uz duže sunčane periode i natprosječno visoke vrijednosti temperatura zraka.

  • Vijesti

  • 28. Jun. 2024  

  • 0

Do kraja mjeseca u Bosni i Hercegovini očekuje se stabilnije vrijeme. Na krajnjem sjeveroistoku, u petak mogući su povremeni i kratkotrajni pljuskovi. Za vikend stabilno, uz duže sunčane periode i natprosječno visoke vrijednosti temperatura zraka. Od 02. do 04. jula postoji izgledi za slabije i povremene pljuskovite padavine, posebno u centralnim, sjevernim, sjeveroistočnim i istočnim predjelima zemlje. Od 04. do 13. jula u našoj zemlji očekuje se stabilno, sunčano i toplo vrijeme.

Do 06. jula, u Bosni minimalne jutarnje temperature kretaće se od 15 do 20, u Hercegovini od 17 do 22 °C, danju u Bosni i Hercegovini od 30 do 35 °C.

Više vrijednosti temperatura zraka očekuje se od 07. jula sa minimalnim temperaturama od 19 do 24 u Bosni, u Hercegovini od 21 do 26 °C i maksimalnim širom zemlje od 33 do 38 °C, a na krajnjem jugu i do 40 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...