IZNENAĐENJE I U JULU: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana

Lokalno je moguća pojava grada.

  • Vijesti

  • 25. Jun. 2024  

  • 0

Do kraja sedmice u Bosni i Hercegovini očekuje se nestabilno vrijeme uz kišu, pljuskove i grmljavinu. Lokalno je moguća pojava grada. Od petka više stabilnijeg vremena, duži sunčani periodi i natprosječno visoke vrijednosti temperatura zraka. Ipak, atmosfera neće biti potpuno stabilna, sredinom naredne sedmice, postoji izgledi za slabije i povremene pljuskovite padavine, posebno u centralnim, sjevernim, sjeveroistočnim i istočnim predjelima zemlje.

Od 04. do 10. jula u Bosni je izgledno stabilnije vrijeme uz duže sunčane periode i visoke temperature zraka. Na jugu zemlje od 27. juna do kraja prognoznog perioda, očekuje se stabilno, sunčano i toplo vrijeme.

Do 02. juli, u Bosni minimalne jutarnje temperature kretaće se od 13 do 18, u Hercegovini od 16 do 21 °C, danju u Bosni i Hercegovini od 29 do 34 °C.

Blago osvježenje očekuje se od 03. jula sa minimalnim temperaturama od 10 do 15 u Bosni, u Hercegovini od 11 do 16 °C i maksimalnim širom zemlje od 23 do 28 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...