OPREZ, STIŽE NOVO NEVRIJEME: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 23. Jun. 2024  

  • 0

Tokom dana nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz pojačan vjetar moguća je i pojava grada. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni sjevernog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 36 stepeni.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu ali i dalje nestabilno. Lokalni pljuskovi i grmljavina su mogući širom zemlje. Ponegdje uz kišu i pojačan vjetar, moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 29, na jugu zemlje do 32 stepena.

U utorak umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz kišu moguća je i pojava grada. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 29 stepeni.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz kišu moguća je i pojava grada. Nešto manje oblačnosti i padavina očekuje se u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 29 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...