VUKANOVIĆ GLEDA I NE VJERUJE: "Glasali su za Milorada i Željku a sada me zovu i kukumaču..."

Dok god narod ne dođe pameti, prestane da podržava lopove, kriminalce i pljačkaše, ne može se očekivati bilo kakav  boljitak i napredak, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 28. Jun. 2024  28. Jun. 2024

  • 0

Istina nas oslobađa, ma koliko nekad bila poražavajuća i sumorna. Gostovanje na N1 televiziji, gdje sam govorio o odgovornosti naroda za stanje u kome se nalazimo, jer oni koji glasaju svjesno za korumpiranu vlast nisu žrtve već saučesnici sopstvene propasti, izazvalo je puno reakcije, a nažalost situacija u društvu je mnogo gora od onog što sam govorio, a to pokazuje primjer Bistrice kod Prijedora, poručio je zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović.

-Mnogi mediji i portali su objavili vijest kako su mještani Bistrice kod Prijedora ostali bez vode i struje, jer je prekinut dalekovod zbog radova u rudniku uglja, koji je na silu otvorio formalno prvi čovjek teslićkog SNSD-a Srđan Klečanin Rufi, a koji je samo paravan za kapital Zvonka Veselinovića. Većini je na prvu informaciju žao mještana, koji javnosti govore o svojim problemima, kućama koje su ostale bez struje i vode, ali su sami krivi jer su masovno podržali vlast a preko 90% mještana Bistrice na poslednjim parlamentarnim izborima 2022. godine glasalo je za stranke vlasti.

alt alt

Dodik i Željka su dobili ubjedljivo najviše glasova, a za Narodnu skupštinu RS i Parlament BiH mještani Bistrice, i Gornje i Donje, podržali su kandidate za poslanike SNSD-a, i njegovih prikolica, SPS-a, NPS-a, SP-a i Ujedinjene Srpske, dok nijedna stranka opozicije, SDS, PDP i Za pravdu i red lista Nebojše Vukanovića nisu prešle cenzus i imale su ispod 3% glasova!?

alt

alt

Upravo u Gornjoj Bistrici, čiji su mještani sada ostali bez struje i vode, PDP je dobio svega 2 glasa, SDS 1 a mi iz Liste za pravdu i red nijedan glas, što pokazuju rezultati CIK BIH, i u najmanju ruku je licemjerno da ti ljudi, od kojih je 95% glasalo za vlast, sada kukumaču, zovu me, pišu poruke i drznu se da me pitaju što ne dođem i ne zaštitim ih, ne smimim neki prilog i ne napadnem vlasti, za koju su oni glasali sa čak 90 do 95% od svih izašlih birača u oba sela!

alt

Možda zvuči grubo, ali je istina, da su mještani sami krivi za sve što im se događa, jer su tražili takvu vlast, koja ih je mnogo puta prevarila, i kako su sijali sada žanju. SNSD nije formirao opštinu Omarska, kako je Dodik obećao pred izbore, opustošili su i prodali rudnike željezne rude Ljubije, posijekli šumu na Kozari, uništili ribnjak Seničani i napravili ekološku katastrofu, sačuvali bošnjačka i hrvatska sela a ruše redom srpske kuće da Kinezi grade preskupi auto-put Prijedor – Banjaluka, na kome se pljačkaju stotine miliona maraka, a što su vlasti više pljačkale i ponižavale narod to je njegova podrška vlastima bila veća. Vjerujem da ni sada neće da se opamete i da će u oktobru ponovo glasati za Dodika i SNSD.

alt

Dok god narod ne dođe pameti, prestane da podržava lopove, kriminalce i pljačkaše, ne može se očekivati bilo kakav  boljitak i napredak, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...