ADI SELMAN ISPROVOCIRAO VUČIĆEVE REŽIMSKE MEDIJE: Zašto aktivista iz Tuzle smeta beogradskoj Politici

Adi Selman je 2019. godine organizovao šetnju u Tuzli koja je, prema njegovim riječima, obilježila godišnjicu genocida u Srebrenici.

  • Regija

  • 28. Jun. 2024  

  • 0

Danas se u Loznici održava protest aktivista koji se bore protiv iskopavanja litijuma, čiji su predvodnici Savo Manojlović, Ivan Bjelić, Zlatko Kokanović, piše beogradska Politika.

Njima se sada prodružio i izvjesni Adi Selman, vođa organizacije Karton revolucija iz Tuzle, koji optužuje Srbiju za genocid i organizuje šetnje za Srebrenicu.

Tako je, 2019. godine, Adi Selman, organizovao šetnju u Tuzli koja je, prema njegovim riječima, obilježila godišnjicu genocida u Srebrenici.

"Ostaje da se vidi i razume kako je organizacija iz Tuzle dospjela u vezu sa ekologijom u Srbiji", zaključuje beogradski list.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...