STRAVIČNO: Djevojka pozvala lift pa zakoračila u prazno okno, poginula je na mjestu

Nije primijetila da se dizalo i dalje nalazi četiri kata niže

  • Šareni svijet

  • 02. Jul. 2024  

  • 0

Clelia Ditano (25) poginula je jučer u ranim jutarnjim satima u stambenoj zgradi u gradu Fasanu u južnoj Italiji, nakon što je zakoračila u okno dizala kada su se vrata otvorila prije nego što je dizalo stiglo.

25-godišnjakinja je pritisnula tipku za pozivanje dizala. Vrata su se otvorila, a ona je zakoračila u okno. Nije primijetila da se dizalo i dalje nalazi četiri kata niže. Kako prenose talijanski mediji, pala je na krov lifta koji se zaustavio na prvom katu i na mjestu poginula. 

Celijin otac pronašao je njezino tijelo nakon što ju je nazvao na mobitel u čuo kako zvoni u oknu. Obavijestio je hitnu službu, koja je stigla na mjesto događaja oko 8 sati ujutro.

"Trebala si ostvariti sve svoje snove, obitelj koju si htjela stvoriti, pronaći pravu ljubav...", napisala je na društvenim mrežama jedna njezina prijateljica.

U tijeku je istraga zašto su se vrata otvorila iako nije bilo lifta. "Pretpostavljamo da se radilo o neispravnosti sustava zaključavanja. Vrata bi se trebala otvoriti tek kada lift stigne", rekao je istražitelj, prenosi Index.hr. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...