NEVJEROVATAN SLUČAJ: Muškarac se automobilom zabio u pješake u Seulu, najmanje devet poginulih

Strahuje da bi broj žrtava mogao narasti.

  • Svijet

  • 01. Jul. 2024  01. Jul. 2024

  • 0

Automibil se zabio u pješake blizu gradske vijećnice u Seulu, usmrtivši devet osoba i ozlijedivši barem četiri, prenose južnokorejski mediji pozivajući se na policijske i vatrogasne izvore.

Vozio u suprotnom smjeru

Policijski dužnosnik rekao je Reutersu da policija istražuje na mjestu događaja te je odbio davati daljnje informacije, ali strahuje da bi broj žrtava mogao narasti.

Televizija YTN TV izvijestila je da se vozilo zabilo u pješake koji su čekali na pješačkom prijelazu nakon što je udario druga dva automobila. Navode da je za upravljačem automobila bio 60-godišnji muškarac te je vozio u suprotnom smjeru, prenosi Index. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...