BURNO U BANJOJ LUCI: Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, na dnevnom redu je...

Nastavak desete redovne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, čiji prvi dio je završen u četvrtak, 4. jula, zakazan je za 12 sati.

  • Vijesti

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) biće nastavljena danas u Banjaluci razmatranjem Konsolidovanog izvještaja o izvršenju budžeta Republike Srpske u prošloj godini u kojem se ističe da su prihodi i primici ostvareni u iznosu od pet milijardi i 124 miliona KM, rečeno je Srni u parlamentu RS.

Budžetski prihodi i primici od nefinansijske imovine u 2023. godini ostvareni su u iznosu od četiri miljarde i 174 miliona KM, što je 99 odsto u odnosu na rebalansom budžeta planirani iznos.

Poslanici će razmatrati specijalni izvještaj institucije Ombudsmana za ljudska prava BiH – Analiza realizacije preporuka ombudsmana za ljudska prava BiH.

Biće razmatrana i Informacija o aktivnostima institucija Republike Srpske i njenih predstavnika u institucijama Bosne i Hercegovine o namjerama Hrvatske da odlaže radioaktivni i nuklearni otpad na lokaciji Trgovska gora.

Nastavak desete redovne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, čiji prvi dio je završen u četvrtak, 4. jula, zakazan je za 12 sati.

Prije nastavka ove sjednice, biće održana svečana na kojoj će se obratiti predsjednik Narodne skupštine Srbije Ane Brnabić. Svečana sjednica zakazana je u 11 sati.

Po okončanju desete redovne sjednice zakazana je četrnaesta posebna sjednica Narodne skupštine o Informaciji o potrebi pokretanja procedure regulisanja odnosa Republike Srpske i Federacije BiH u skladu sa Dejtonskim sporazumom i međunarodnim aktima - prijedlog narodnih poslanika. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...