HRVATSKA BRUJI O OVOM SLUČAJU: Prije 15 godina Crkva ga je maknula, šest godina niko ga nije snimio, a sad je...

Posljednji je put snimljen 2018. godine u jednom zagrebačkom restoranu

  • Jeste li znali

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Informativna katolička agencija danas je na svojim stranicama, u sklopu vijesti o imenovanjima u Krčkoj biskupiji, objavila da je kontroverzni svećenik i karizmatik, velečasni Zlatko Sudac, imenovan duhovnim pomoćnikom u župi u Krku. Kako doznaje Telegram, ova dužnost 53-godišnjem Sudcu povjerena je još prije godinu dana.

Velečasni Sudac već godinama izbiva iz javnosti, a više ni ne održava duhovne obnove po kojima je bio poznat nakon što ga je vrhuška Katoličke crkve odlučila prije petnaestak godina maknuti iz javnog života. Tada se navodilo da je Crkva to navodno učinila zbog njegovih kontroverznih stavova i istupa, no konkretni razlozi razlaza Crkve i njega nikad nisu do kraja razjašnjeni.

Pisalo se potom, navodi Telegram, da se Sudac bavi uređenjem interijera, prodaje svoje slike te ponekad održava duhovne obnove u hotelima. Posljednji je put snimljen 2018. godine u jednom zagrebačkom restoranu, a čitavo ovo vrijeme bio je na Krku gdje se posvetio crkvenom životu.

Velečasni Sudac najpoznatiji je javnosti po stigmama na čelu i zapešćima zbog kojih je išao i na preglede kojima se pokušalo utvrditi porijeklo križa na njegovom čelu. Liječnički konzilij zaključio je tada da medicina ne može objasniti njegove stigme...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...