DA LI SU IMALI KRVAVU RATNU PROŠLOST: Policajac Karan, poručnik Višković i beretka Stevandić (VIDEO)

Karan se dovodi u vezu i s ratnim zločinima koji su počinjeni protiv bošnjačkog stanovništva na području Bijeljine

  • Politika

  • 09. Jul. 2024  09. Jul. 2024

  • 0

Negator genocida i pravosnažnih  sudskih preusuda pred Međunarodnim i domaćim sudovima, žestok protivnik usvajanja UN-ove rezolucije o genocidu, vodeći Dodikov saradnik Siniša Karan, ministar unutrašnjih poslova RS-a, nalazi se na spisku učesnika u genocidu u Srebrenici, prenosi Federalna.ba.

Karan se dovodi u vezu i s ratnim zločinima koji su počinjeni protiv bošnjačkog stanovništva na području Bijeljine kada je bio na jednoj od rukovodećih pozicija u bijeljinskoj policiji.

Pored Karana, za ratne zločine se sumnjiči i predsjednik Skupštine Nenad Stevandić kao i premijer Radovan Višković. O ratnim putevima i djelima današnje vrhuške RS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...