“SAVEZ SA SAD-om...": Predsjednica Kosova Vjosa Osmani sastala se sa američkim sekretarom Blinkenom

Osmani se zahvalila sekretaru Blinkenu na današnjem prijemu.

  • Regija

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani sastala se u okviru NATO samita sa američkim državnim sekretarom Antonyjem Blinkenom, na čiji poziv boravi u Washingtonu.

Osmani se zahvalila sekretaru Blinkenu na današnjem prijemu i diskusiji u State Departmentu u Washingtonu, u sklopu NATO samita.

“Savez sa Sjedinjenim Američkim Državama nije samo svjedočanstvo naših zajedničkih demokratskih vrijednosti i principa, već je i kamen temeljac za globalnu stabilnost i prosperitet”, napisala je Osmani na Facebooku.

Faleminderit Sekretarit Blinken për pritjen dhe diskutimin e sotëm në Departamentin e Shtetit në Washington D.C., në...

Objavljuje Vjosa OsmaniUtorak, 9. srpnja 2024.

Osmani se u Washingtonu sastala i sa predjsednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...