IGRA SUNCA I SJENA: Bojana Gregorić Vejzović u nježnoj haljini s ogrlicom koja simbolizira ljeto (FOTO)

Glumica iz Hrvatske  je mnogima omiljeni ljetni model haljine uparila s ravnim sandalama.

  • Žena

  • 10. Jul. 2024  

  • 0

Bojana Gregorić Vejzović je na Brijunima na kojima će premijerno biti izvedena njezina nova predstava "Prosjačka opera".

Izvedbom "Prosjačke opere" u režiji Lenke Udovički pozorište Ulysses će 19. juča otvoriti novu, 24. sezonu.

Pauzu od proba glumica je iskoristila za, kako je napisala ispod fotografija objavljenih na Instagramu, igru sunca i sjena.

Na objavljenim fotografijama ona pozira u bijeloj midi haljini kratkih rukava koji su na ramenima spojeni špagicama koje se vežu.

Glumica je izdanje upotpunila ogrlicom od crvenih koralja, idealna za ljetne kombinacije, koja ja ovu modnu priču podignula na višu razinu.

Donji dio haljine, koja ima pojas za vezanje oko struka, se širi u suknju A-kroja.

Bojana Gregorić VejzovićBojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram)


Bojana Gregorić Vejzović je mnogima omiljeni ljetni model haljine uparila s ravnim sandalama koje su već neko vrijeme dio njezine garderobe.

Sandale ukrašene zakovicama brenda AshSandale ukrašene zakovicama brenda Ash (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o kožnim sandalama brenda Ash koje imaju više tankih remenčića prekrivenih zakovicama. Imaju i bočno kopčanjem patentim zatvaračem koji je ukrašen kožnom kićankom, navodi Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...