JEDNAKO ZANOSNA KAO I PRIJE 32 GODINE: Sharon Stone ponovila je scenu iz filma "Sirove strasti" (FOTO)


U objavi na društvenim mrežama pohvalila se zavidnim izgledom, vitkim nogama i stavom da ju zabavlja ponovna transformacija u lik Catherine Tramell.

  • Show

  • 12. Jul. 2024  

  • 0

Tridesetak godina poslije snimanja filma "Sirove strasti" i scene ispitivanja u kojoj nije nosila donje rublje, holivudska glumica Sharon Stone oživjela je legendarnu scenu. Izgleda fantastično, mladoliko, energično - samo što u obnovljenoj sceni, umjesto uske, bijele haljine, nosi izazovno čipkasto rublje boje fuksije.

Malo ko je očekivao da će se 66-godišnja holivudska glumica, odnedavno i slikarica, odvažiti fotografirati se u provokativnoj pozi, no imajući u vidu činjenicu da joj je uloga Catherine Tramell u slavnom filmu doslovce preko noći promijenila život, ne čudi što je ponovno poželjela ući u taj lik, makar za potrebe foto sessiona.  

Odvažna objava na njenom Instagram profilu dolazi nakon što je u memoarima otkrila da je tu scenu snimila na prevaru. U knjizi je pojasnila kako ju je redatelj filma "Sirove strasti", Paul Verhoeven, na prijevaru naveo obnažiti se pred kamerama. Opisala je kako ga je bijesno ošamarila i napustila pretpremijeru trilera nakon što je otkrila da će se njen intimni dio "vidjeti sve do Nebraske", piše Daily Mail.

No,Verhoeven je odbacio tvrdnju da ju je iznenadila scena s prekriženim nogama i da je prevarena.

"Svaka glumica zna što će se vidjeti ako je zamolite da skine donje rublje i kameru usmjerite u tom pravcu", izjavio je.

Čini se da se holivudska legenda u međuvremenu pomirila sa scenom koja je danas kultna, što dokazuje objava na njenom profilu na društvenim mrežama. "Basically ... yours", napisala je uz fotografiju, prenosi Gloria.hr.

Pokazala je da je samouvjerena, posve svoja i seksepilna i da sada sama odlučuje o tome koji će se dio njenog tijela vidjeti, a što će prekriti čipkasto rublje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...