ATRAKTIVNA PLAVUŠA: Diletta Leotta pokazala sve svoje čari na odmoru na popularnim destinacijama (FOTO)

Italijanska sportska novinarka velika je zvijezda na televizijskim ekranima i društvenim mrežama. Ovih dana dijeli fotografije s ljetovanja koje očito traje od vjenčanja početkom mjeseca.





  • Show

  • 13. Jul. 2024  

  • 0

Ljetovanja i godišnji odmori su u punom jeku, mnogi već opuštaju na omiljenim destinacijama, a Instagram je prepun morskih fotografija. Diletta Leotta zadnjih dana dijeli svoje trenutke sa svog, kako je opisala', 'najboljeg ljetovanja'. Prvo je bila u Španiji, a sad je u Italiji.

Odmor uz supruga i kćer

Atraktivna Italijanka je pokazala svoju idilu - ručak, šetnju, trenutke sa svojom djevojčicom Arijom, a posebnu pozornost kradu prizori na kojima se vidi njezina savršena figura koju je brzo istesala nakon rođenja prvog djeteta 16. avgusta prošle godine. Kratko vrijeme nakon poroda vratila se u teretanu na naporne treninge.

Ariju je, piše Tportal, rodila na svoj rođendan, a dobila ju je s partnerom Lorisom Kariusom. Tokom trudnoće Loris ju je zaprosio, ali te vijesti skrivala je jer nije htjela da zaruke zasjene rođenje njene kćerkice.

Par se vjenčao na otoku Vulcano u Italiji. Na svadbi je bilo više od 150 uzvanika, a među njima su bila i mnoga poznata lica poput Chiare Ferragni, Elisabette Canalis, Michelle Hunziker i Aurore Ramazzotti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...