RAZVESELILA JAVNOST: Princeza od Walesa zablistala na Wimbledonu u društvu kćerkice Charlotte (FOTO)

Catherine je ove godine zablistala u haljini ljubičaste boje koja je, uz zelenu, dio službenog loga Wimbledona.

  • Žena

  • 14. Jul. 2024  

  • 0

Kensingtonska palača jučer je razveselila javnost kada je objavila da će se princeza od Walesa danas pojaviti na finalu Wimbledona i pobjedniku uručiti pehar, kao što to tradicionalno radi već godinama.

Catherine je na zatvaranje najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu došla u društvu kćerkice Charlotte koja će s njom gledati meč između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza, a u kraljevskoj loži društvo joj pravi i sestra Pippa.

Princeza Charlotte i princeza Catherine na finalu Wimbledona - 4Princeza Charlotte i princeza Catherine na finalu Wimbledona (Foto: Profimedia)

Catherine je ove godine zablistala u haljini ljubičaste boje koja je, uz zelenu, dio službenog loga Wimbledona.

Nosila je model brenda Safiyaa prekrojen po mjeri. Haljina pod nazivom Cecilia, prema informacijama na službenoj stranici brenda, napravljena je od poliesterskog krepa.

Princeza Charlotte i princeza Catherine na finalu Wimbledona - 6Princeza Charlotte i princeza Catherine na finalu Wimbledona (Foto: Profimedia)

Catherine je uz nju odabrala neutralne bež salonke i torbicu u gotovo identičnoj nijansi, prenosi Zadovoljna.hr. 

Haljina brenda SafiyaaHaljina brenda Safiyaa (Foto: Safiyaa)

Malena Charlotte izgledala je preslatko u tačkastoj haljinici brenda Guess s volanima uz koju je nosila balerinke.

Princeza Charlotte i princeza Catherine na finalu Wimbledona - 1Princeza Charlotte i princeza Catherine na finalu Wimbledona (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...