ELITNO DRUŽENJE: Julia Roberts sa suprugom pratila finale Wimbledona, evo s kim su se družili (FOTO)

Lijepa je glumica blistala pokraj svog supruga.

  • Show

  • 14. Jul. 2024  

  • 0

Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder pridružili su se Kate Middleton, princezi Charlotte i ostalim popularnim glumcima i javnim ličnostima koji imaju čast i priliku uživati u finalu Wimbledona.

Iako Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder nemaju često običaj zajedno obilaziti premijere i gala događaja, finalu Đokovića i Alcaraza na Wimbledonu nisu mogli odoljeti. Popularan je par dobio i ekskluzivna sjedala, a smjestio se u najistaknutije društvo ovogodišnjeg finala.

Lijepa je glumica blistala pokraj svog supruga, a za teniski meč odjenula je kombinaciju inspiriranu tenisom. Riječ je o bijeloj mini haljinici brenda Gucci koja modelom nalikuje odjeći kakvu nose teniserke.

S obzirom na sunčano vrijeme, Roberts je svoj look upotpunila crnim sunčanim naočalama.

S kim se Julia Roberts i Benedict Cumberbatch družili na Wimbledonu?

Iako se još ne zna za koga navijaju, Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder smjestili su se u kraljevskoj loži tik iza Kate Middleton i njezine kćeri Charlotte koje su prošle godine navijale za najuspješnijeg španskog tenisera. Popularna glumica i njezin suprug na ovaj su način pružili podršku princezi Kate Middleton kojoj je ovo drugo pojavljivanje u javnosti otkako je martu objavila da boluje od karcinoma, prenoi Tportal.

Uz njih su još i popularni glumci Tom Cruise i Benedict Cumberbatch te dramaturginja Sophie Hunter.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...