BEZ NJIH SE LJETI NE MOŽE: Neophodan komad za ljeto je bijela lepršava haljina

Neophodan komad za ljeto je bijela lepršava haljina, a postoji odličan izbor.

  • Žena

  • 15. Jul. 2024  

  • 0

Početak ljeta koje donosi visoke temperature nekada zna da zada muke kada je u pitanju odijevanje. Za vruće ljetnje dane najčešće biramo lagane materijale, opuštene krojeve i lepršave modele pantalona, haljina i sukanja. Jedan od neophodnih ljetnjih komada bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto su bijele haljine. Modni klasik je as u rukavu koji se može prilagoditi svakoj prilicii.

Koliko vam se puta tijekom ljeta dogodilo da je napolju toliko vruće da biste najradije izašli u kupaćem kostimu na ulicu, što naravno ne smijete da uradite pa ste se odlučili na provjereni klasik - bijelu ljetnju haljinu, piše Elle.hr.

Modni znalci kažu da bi svaka žena u svom ormaru trebala da ima malu crnu haljinu koja će služiti svakoj prilici, ali u najtoplijem djelu godine na njeno mjesto dolazi savršena bijela ljetnja haljina.

haljinefoto: Pinterest

Bijela boja je savršena u ljetnjim mjesecima. Kada je o odjeći riječ, najdraže su nam haljine jer ne zahtjevaju puno stilizovanja, udobne su i možemo ih nositi za svaku priliku.

haljinefoto: Pinterest

Naravno, dolaze u puno različitih varijanti pa tako obožavamo maxi lepršave haljini ili mini haljine s karnerima koje su savršena opcija za parti na plaži. Osim što ih nosimo na moru jednako dobro se stilizuju za ljetnji poslovni izgled. Odlično izgledaju kada dojemo preplanuli ten nakon sunčanja jer boja više dođe do izražaja.

haljinefoto: Pinterest

Jednostavne su za stilizovanje jer su neutralne pa imate bezbroj mogućnosti. Maksi lepršava haljina za dnevni izgled savršeno će ići uz i dalje popularne Birkenstok ili bilo koje druge ravne papuče, a brzo se cijeli izgled može transformisati u večernju kombinaciju.

haljinefoto: Pinterest

Cipele na petu s otvorenim prstima izgledaće elegantno, a dodatak crvenog ruža i malo maskare stvoriće neodoljiv ljetnji večernji izgled.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...