REALITY ZVIJEZDA: Kim Kardashian "grabi" prema Hollywoodu, glumit će uz velike face (FOTO)

Čini se da se poduzetna reality zvijezda neće morati predugo pripremati za ulogu adovkatice jer već nekoliko godina studira pravo u Kaliforniji.

  • Show

  • 15. Jul. 2024  

  • 0

Dugo najavljivan dramski projekt u kojem će glavnu ulogu tumačiti Kim Kardashian prerastao je u televizijsku seriju "All‘s Fair". Iza projekta stoji platforma Hulu te Ryan Murphy, tvorac kultnog serijala "Američka horor priča" koji je osmislio s Bradom Falchukom, suprugom Gwyneth Paltrow.

Budući da se u dvanaestoj sezoni legendarne horor serije pojavljuje i svestrana Kim Kardashian, iskusan televizijski pisac, redatelj i producent predložio joj je da udruže snage u novom serijalu koji će pratiti zbivanja u ženskoj advokatskoj firmi.

Suosnivačica brenda Skims, reality zvijezda i advokatska pripravnica, oduševila se idejom. Pa i više od toga: pozvala je Ryana Murphyja da gostuje u reality showu "The Kardashians" kako bi pričali o novom projektu. Da je stvar ozbiljna, dokazuje značajno glumačko pojačanje: Kim su se pridružile Halle Berry, dobitnica Oscara, te Glenn Close, dobitnica dvaju Emmyja.  Oba televizijska priznanja dodijeljena su joj za ulogu Patty Hewes u pravnoj dramskoj seriji "Opasna igra" - stoga će Glenn Close u novom projektu "All‘s Fair" dočekati relativno poznat "teren". Zasad nije poznato koje će uloge preuzeti holivudske glumice, no čini se da će Kim Kardashian tumačiti ulogu vlasnice advokatske firme i oadvokaticu specijaliziranu za razvode, piše Daily Mail. S obzirom na to da je u privatnom životu triput bila u braku i toliko se puta razvela, jako dobro zna u kojoj mjeri brakorazvodna parnica ženama može biti neugodna, nerijetko traumatična. Čini se da se poduzetna reality zvijezda neće morati predugo pripremati za ulogu adovkatice jer već nekoliko godina studira pravo u Kaliforniji, na specifičan način. Tamošnji zakon odobrava studentima učenje prava kroz iskustvo, mimo studija na pravnom fakultetu. Riječ je o četverogodišnjem programu naukovanja "Reading the Law" namijenjenom osobama koje uče kroz rad u advokatskom uredu, uz mentore. Kim, pak, očekuje polaganje pravosudnog ispita: problem je u tome što se među pravosudnim ispitima američkih saveznih država, kalifornijski smatra jednim od najtežih, ima stopu prolaska od 40-50 posto iz prvog pokušaja, prenosi Gloria.hr. Kako bi se pripremila za polaganje ispita bez kojeg ne smije prakticirati pravo, Kim je u decembru 2021. iz trećeg pokušaja položila pripremni pravosudni ispit za kalifornijske studente prava prve godine, takozvani "baby bar", pojašnjeno je na pravnom blogu kalifornijskog odvjetnika Jamesa L. Arrasmitha

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...