ŽENSTVENO I JEDNOSTAVNO: Ovom haljinom ne može se pogriješiti, a to dobro zna i Angelina Jolie (FOTO)

Holivudska ljepotica samo niže sjajne modne kombinacije jednu za drugom, a ponovno je dokazala modno pravilo da su najjednostavnije stilske formule uvijek i najbolje.

  • Žena

  • 15. Jul. 2024  

  • 0

Angelina Jolie drži se svog ženstvenog stila u neutralnim tonovima poput crne, sive, bež...

Za pojavljivanje u društvu sina Paxa (20) slavna glumica i humanitarka odabrala je minimalistički look koji joj je odlično pristajao.

Malu crnu haljinu bez rukava s rasporkom sa strane, koju bi odobrila svaka ljubiteljica poslovne elegancije, lijepa dobitnica Oscara kombinirala je s klasičnim stiletticama te kreirala besprijekoran dnevni stajling istaknuvši vitku liniju, ali i svoje brojne tetovaže, navodi Tportal.

Dodaci, poput velikih sunčanih naočala i moćne kožne torbice, bili su više nego dobra nadogradnja ove modne kombinacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...