DETALJI DRAME U SRBIJI: Pripadnici specijalne antiterorističke jedinice likvidirali napadača, imao je...

Okončana drama u susjedstvu.

  • Regija

  • 16. Jul. 2024  

  • 0

Dvostruki ubica iz sela Topolnica, kod Majdanpeka, ubijen je sinoć u akciji Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) nakon što je odbio da se preda i razoruža, objavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

On je naveo da su pripadnici SAJ neutralisali dvostrukog ubicu P.P. (89), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R.J. (69) i R.J. (68), i ranio M.N. (59).

"I pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, lice nije željelo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu za Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlaštenjima, pripadnici SAJ lišili života" izjavio je Dačić.

U tom selu su ranije sletjela dva helikoptera koja su učestvovala u akciji potrage za napadačem.

Kako je javio Tanjug, ranjeni N.M. (59) je sa prostrjelnim ranama zbrinut u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i nalazi se van životne opasnosti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...