"OVO SE ZOVE POŠTENA VRIJEDNOST": Goran Milić objavio cjenovnik jednog ugostitelja u blizini Neretve

U mnogim ugostiteljskim objektima cijene su “boli glava” i svaka objava izazove mnogobrojne komentare i čuđenje.

  • Regija

  • 16. Jul. 2024  

  • 1

Posljednjih godina, svakog ljeta, na društvenim mrežama objavljuju se računi i cjenovnici iz ugostiteljskih objekata na Jadranu ili drugim turističkim destinacijama, koji najčešče sve šokiraju.

U mnogim ugostiteljskim objektima cijene su “boli glava” i svaka objava izazove mnogobrojne komentare i čuđenje.

Međutim, ovoga puta cjenovnik iz jednog ugostiteljskog objekta na svojoj Facebook stranici podijelio je Goran Milić i sve prijatno iznenadio. 

"Ovo se zove – poštena vrijednost za vaš novac! Ballantines, s ledom, poslužen u prikladnoj čaši, u kafiću blizu zelene Neretve, usred turističke sezone, stoji 2 eura", napisao je Goran Milić, objavivši i fotografiju cjenovnika iz Metkovića.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...