IVICA DAČIČ IZJAVIO: Ubijen ubica policajca u Srbiji

Srbijanski mediji pišu da je Faton Hajrizi pucao ponovo na policiju zbog čega je likvidiran.

  • Regija

  • 19. Jul. 2024  

  • 5

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca.

"Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca", izjavio je Dačić.

Ministar Dačić se uputio na mjesto događaja, javlja Blic.

Srbijanski mediji pišu da je Faton Hajrizi pucao ponovo na policiju zbog čega je likvidiran.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saopćili su ranije danas, 19. jula da intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je u srijedu, 17. jula, u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Podsjetimo, tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici, u srijedu, 17. jula, na pripadnike saobraćajne policije je ispaljeno nekoliko hitaca, a od zadobijenih povreda jedan policajac je smrtno stradao.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...