KIM KARDASHIAN OTKRILA SA ČIME SE BORI NJEN SIN: "Naslijedio je od mene"

Riječ je o "blažem obliku vitiliga", a Kim osim toga, boluje i od psorijaze.

  • Show

  • 19. Jul. 2024  

  • 0

Poznata starleta Kim Kardashian nedavno je otkrila da je jedan od njenih sinova, neotkrivši koji, naslijedio kožnu bolest od nje.

Riječ je o "blažem obliku vitiliga", a Kim osim toga, boluje i od psorijaze.

„Kožno oboljenje sam nasijledila od majke, pa sam u nekom obliku prenijela na sina… On ima vitiligo, blaži oblik“, rekla je ona u podkastu "She MD".

Podsjetimo, starleti je dijagnostikovana psorijaza tek u njenim tridesetim, kada ju je neobično svrbjela koža pošto je obukla svečanu haljinu sa šljokicama. Tada je primila injekciju kortizona, ali joj se bolest ponovo vratila pet godina kasnije.

Uslijedila je prava borba, a Kim ne krije da i dalje bije bitku sa ovim oboljenjem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...