NIJE TAKO TEŠKO: Evo kako da vam kuća uvijek bude čista uz samo par minuta vašeg vremena dnevno (VIDEO)

Poanta je u dobroj organizaciji

  • Jeste li znali

  • 22. Jul. 2024  

  • 0

Budimo potpuno iskreni - nitko od nas ne voli čistiti i raditi generalke po domu. Ok, možda ima ljudi koji se tako relaksiraju, no definitivno nismo među njima. Zato nas je oduševio trik s interneta koji garantira da cijeli stan možete počistiti u samo 60 sekundi! Zainteresirani? Naravno da, a evo kako je to moguće. Trik je rasporediti čišćenje na cijeli tjedan i odvojiti samo nekoliko minuta dnevno.

Poanta je u dobroj organizaciji, a Kendra Hennessy, koja je 11 godina bila vlasnica tvrtke za čišćenje, na svom je Tik Tok profilu objavila video u kojem je objasnila ovaj jednostavan princip.

Pogledajte video!

Ideja je sve raditi usput. Primjerice, dva do tri puta tjedno, nakon pranja zubi, brzo prebrišite umivaonik spužvom. Time ćete spriječiti nakupljanje dlačica, paste za zube i sapuna te eliminirati potrebu za intenzivnim ribanjem vikendom.

Također, nakon tuširanja odvojite 60 sekundi da prebrišete stijenke tuš kabine sredstvom za čišćenje. Time se sprječava taloženje sapuna i kamenca, čime se izbjegava dugotrajan kasniji proces čišćenja, prenosi Espreso.

- Ovo radim već dugo: morate shvatiti da ne morate imati jedan fiksni dan za čišćenje. Ovako je puno lakše, a tako si uštedim sate čišćenja tijekom tjedna. Mnogima će zvučati čudno, pa čak i opsesivno, ali ovako gubite puno manje vremena na čišćenje. To je i razlog zašto je moja kuća uvijek čista. Ključna riječ je učinkovitost - napominje Kendra.

Napominje i da ne zaboravite na higijenu WC školjke, te preporučuje brzo čišćenje WC školjke sredstvom za čišćenje nekoliko puta tjedno, najbolje navečer prije spavanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...