NEREALNI STANDARDI LJEPOTE: Slavna glumica skinula se u bikini pa "popljuvala" Ozempic (FOTO)

Okrivila lijek za mršavljenje za "postavljanje ludih standarda ljepote u Hollywoodu"

  • Show

  • 22. Jul. 2024  

  • 0

- Dakle, već se neko vrijeme ne osjećam dobro u svom tijelu, pogotovo sada, kada su svi na Ozempicu - rekla je za Daily Mail Bella Thorne, popularna američka glumica, i okrivila spomenuti lijek za mršavljenje za "postavljanje ludih standarda ljepote u Hollywoodu".

image  

Glumica je otvoreno progovorila o ovom problemu uz snimku na kojoj nosi plavi bikini s uzorkom leoparda.

image Naime, 26-godišnja Thorne tvrdi da je lijek za dijabetes tipa 2 Hollywoodu predstavio "nove i lude standarde ljepote koje nitko ne može pratiti, osim ako ne uzima Ozempic".

- Plivala sam svaki dan i znojila sam se, hodala sam posvuda i konačno se osjećam dobro - detaljno je opisala svoju rutinu vježbanja ova nekadašnja zvijezda Disney Channela. Za kraj, poručila je Ozempicu neka "odj***".

     View this post on Instagram           

A post shared by BELLA (@bellathorne)

U posljednje vrijeme, Thorne često pozira u kupaćim kostimima, posebice na odmoru sa zaručnikom Markom Emmsom, s kojim se zaručila u svibnju 2023. nakon devet mjeseci veze, piše Page Six.

     View this post on Instagram           

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Dok je Thorne jasno dala do znanja da odbija koristiti Ozempic, sve više i više slavnih osoba otvoreno govori o korištenju tog lijeka za mršavljenje. Prošli tjedan, 18-godišnja kći Travisa Barkera i Shanne Moakler, Alabama Barker, priznala je da je uzimala taj kontroverzni lijek kako bi izgubila kilograme. Također, zvijezde poput Kelly ClarksonTori SpellingRebel Wilson i Sharon Osbourne također su priznale da su koristile Ozempic.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...