CRVENO I BIJELO: Sofia Vergara pod suncem Toskane pažnju privlačila u ljetnoj haljini (FOTO)

Motiv ljetnih radosti i palmi na njenoj haljini, neskrivena je počast ljetu koje očito obožava...

  • Žena

  • 22. Jul. 2024  

  • 0

Čini se da je Italija zemlja po mjeri holivudske glumice i članice žirija showa "America‘s got talent", Sofije Vergare. U susjednoj zemlju liječila je slomljeno srce prije godinu dana, nakon objave da se razvodi od bivšeg supruga, Joea Magliana, dok je ove godine njen odmor u sjevernoj Toskani hedonistički u modnom i gastronomskim smislu.

Poput kolegice Diane Lane u filmu "Pod suncem Toskane" čiji je lik, Frances, nakon emotivnih nevolja procvjetao u idiličnoj talijanskoj regiji, tako je i Sofia Vergara pronašla mjesto u kojem crpi energiju, što će joj dobro doći kad se vrati u Los Angeles - i modno nadahnuće. Njena crveno-bijela haljina A kroja otvorenih ramena, s upečatljivim printom, ističe put potamnjelu taman koliko je potrebno.

   image Foto: Profimedia

Motiv ljetnih radosti i palmi na njenoj haljini, neskrivena je počast ljetu koje očito obožava, koliko god vruće bilo s tim da je ni toplinski val koji je pržio južnu Europu, nije obeshrabrio izabrati natikače umjesto zatvorenih, robusnih tenisica s platformom. Ljetni izgled, zvijezda Netflixove serije "Griselda" kojoj je uloga zloglasne šefice narko klana nedavno donijela nominaciju za Emmy, upotpunila je efektnom Saint Laurent torbicom od rafije, prenosi Gloria. 

image  

Ljetni modni ‘đir‘ pokazala je u ljetovalištu Forte dei Marmi, nedaleko od Genove, na ručku s prijateljima, piše portal Marca. Sudeći po objavi na njenom profilu na Instagramu, glumica je uživala u tjestenini, a potom u ribi pečenoj u soli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...