CRANDAK O POTEZU PREDSJEDNIKA RS-a: "Potvrda da Dodik i SNSD preziru Banjaluku"

"Sa ovim pomilovanjima Dodik i SNSD, koji su odavno izgubili podršku u Banjaluci, potonuće još dublje..."

  • Politika

  • 22. Jul. 2024  

  • 1

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak, oglasio si nakon što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pomilovao pet osuđenika među kojima su i bivši pravobranilac Mirko Stojčinović i nekadašnji direktor bolnice u Doboju Mladen Gajić.

Kako je naglasio Crnadak, teško je naći riječi da se opiše Dodikovo pomilovanje osobe koja je pravosnažno osuđena od strane sudova u Srpskoj za višemilionsku štetu nanesenu gradu Banjaluci.

"To je potvrda da Dodik i SNSD zapravo preziru Banjaluku, da ne poštuju ni naše tužioce ni sudije, da za njih nije važno šta kažu institucije Republike Srpske i da  je samo važno da li pripadaš SNSD", dodao je on.

Ovaj postupak predsjednika RS-a nazvao je sramotnim.

"Ali, zaboravili su da ovakvi potezi proizvode bijes i stvaraju otpor. Sa ovim pomilovanjima Dodik i SNSD, koji su odavno izgubili podršku u Banjaluci, potonuće još dublje, jer građani Banjaluke neće ovakvu politiku otimačine, korupcije i bahatosti", napisao je Crnadak.

Teško je naći riječi da se opiše Dodikovo pomilovanje osobe koja je pravosnažno osuđena od strane naših sudova za...

Objavljuje Igor CrnadakPonedjeljak, 22. srpnja 2024.
 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...