KUPALI SU SE U MIRNOM MORU, A ONDA JE NASTAO HAOS: Kruzer izazvao ogromne talase na grčkoj plaži, ženi slomljena rebra, kapetan uhapšen (VIDEO)

Prema Greek City Times, osoba koja je snimila incident tvrdi da su jednoj ženi slomljena dva rebra te da je završila u bolnici.

  • Šareni svijet

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

U subotu poslijepodne je na plaži Agios Stefanos na grčkom otoku Mikonos ozlijeđeno dvoje kupača nakon što je kruzer izazvao velike valove. Obalna straža navodi da je ogroman val prouzročio ozljede kupačima te prevrnuo ležaljke i razbacao osobne stvari ljudi na plaži.

Grčke vlasti su uhapsile kapetana kruzera "FAST FERRIES ANDROS" nakon što je brod pristao u luci Rafina zbog kršenja propisa koji se odnose na nesmotreno djelovanje u blizini fiksnog ili pokretnog transporta i nanošenje ozljeda iz nehaja. Lučka uprava Mikonosa provodi preliminarnu istragu. 

Prema Greek City Times, osoba koja je snimila incident tvrdi da su jednoj ženi slomljena dva rebra te da je završila u bolnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...