ODMAH UPOZORENJE IZ EU: "Ne donosite odluke koje mogu ugroziti strateški put Crne Gore ka EU!"

Rekonstrukcija vlade je unutrašnja stvar Crne Gore, poručeno je iz Evropske komisije (EK).

  • Regija

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

“Snažno upozoravamo na bilo kakve odluke koje mogu ugroziti strateški put zemlje u EU, koji podržava ogromna većina građana Crne Gore”, istakao je portparol EK nakon što je danas izglasana rekosntrukcija Vlade Crne Gore. 

U Komisiji naglašavaju da je važno ostvariti konsenzus u napredovanju u reformama.

“Ključno je da političke snage nastave da djeluju konstruktivno kako bi izgradile neophodan konsenzus o napredovanju u reformama koje se odnose na EU u svim oblastima”, navode u EK.

Ističu i da održavanje pune usklađenosti sa zajedničkom vanjskom i bezbjednosnom politikom u skladu sa strateškim pravcem zemlje ostaje ključno za put Crne Gore u EU.

"Rekonstrukcija vlade je unutrašnja stvar Crne Gore", poručeno je iz Evropske komisije (EK).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...