MOŽE JOJ BITI DJED: Slavnog rockera zavela u knjižari, na početku veze joj je bilo neugodno...

Vjerovatno će se mnogi složiti da sam učinila neobičan izbor kada su momci u pitanju. U početku mi je bilo neugodno i, iskreno, sramila sam se svega", priznala je jednom za Daily Mail, no dodala je i kako je sada sretna što ima Jimmyja u svojem životu.

  • Show

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

Jimmy Page, osnivač kultnog Led Zeppelina, već je deset godina u sretnoj vezi sa Scarlett Sabet, koja je od njega mlađa 45 godina.

Iako i svojoj romansi ne govore puno, u javnost često izlaze zajedno, a nježnim dodirima i pogledima jasno svima daju do znanja koliko su zaljubljeni.

80-godišnji Page i Sabet upoznali su se 2014. godine u jednoj londonskoj knjižari u kojoj je ona čitala svoju poeziju.

"Tvoje pjesme režu poput noža", rekao joj je tada slavni muzičar i među njima je odmah zaiskrilo.

Ipak, ispočetka nije sve teklo glatko i 35-godišnjoj Scarlet je bilo prilično neugodno zbog medijskih napisa o njihovoj vezi.

"Sve je to zanimljivo jer na papiru izgleda kao velika razlika u godinama, no sve se promijeni kada stane ispred mene. Vjerovatno će se mnogi složiti da sam učinila neobičan izbor kada su momci u pitanju. U početku mi je bilo neugodno i, iskreno, sramila sam se svega", priznala je jednom za Daily Mail, no dodala je i kako je sada sretna što ima Jimmyja u svojem životu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...