ŽILA KUCAVICA SREDNJE BOSNE: Pogledajte kako teku radovi na asfaltiranju na dionici koja spaja Krajinu i Sarajevo (VIDEO)

Kada bude završena, ova saobraćajnica će biti žila kucavica ne samo srednje Bosne, već i cijelog saobraćaja iz Krajine ka Sarajevu.

  • Vijesti

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

U toku su radovi na izgradnji brze ceste Lašva - Nević Polje, Lot 5 - Petlja Vitez izlaz iz Poslovne zone - Petlja Nević Polje, dužine nepunih 5 kilometara.

Cijela brza cesta koja će se od Lašve, odnosno od spoja sa Koridorom 5C blizu Zenice, prostirati kroz srednju Bosnu u smjeru Krajine, ima 23 kilometra i podijeljena je u pet lotova, odnosno donica.

Trenutno je izgradnji samo spomenuta dionica.

Kada bude završena, ova saobraćajnica će biti žila kucavica ne samo srednje Bosne, već i cijelog saobraćaja iz Krajine ka Sarajevu.

Sudeći prema snimcima koje je napravio Viteški.ba, započelo je asfaltiranje spomenute dionice ove ceste.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...