PREŽIVIO JE: Na australskoj plaži nađena noga surfera kojeg je napao morski pas

Morski pas je napao 23-godišnjeg Kaija McKenzija blizu plaže North Shore u Port Macquarieju, gradiću oko 400 kilometara sjeverno od Sydneyja.

  • Šareni svijet

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

Na plaži u Australiji je pronađena noga surfera kojeg je jučer napao morski pas. More ju je izbacilo na obalu, a policija ju je kasnije preuzela i stavila u kontejner s ledom. Morski pas je napao 23-godišnjeg Kaija McKenzija blizu plaže North Shore u Port Macquarieju, gradiću oko 400 kilometara sjeverno od Sydneyja.

McKenzie se pokušao othrvati, ali mu je životinja odgrizla desnu nogu. Uspio se domoći plaže, gdje mu je priskočio u pomoć umirovljeni policajac, koji je tada šetao psa. "Uzicom je stegnuo ozlijeđeno područje noge i tako mu spasio život dok nisu stigli bolničari”, rekao je Kirran Mowbray, voditelj službe hitne pomoći NSW Hastings South. 

Mladić je operiran u bolnici

Policija Novog Južnog Walesa potvrdila je za CNN da je na mjesto događaja ubrzo stigla hitna služba. McKenzie je operiran u bolnici u gradu Newcastleu te je sada stabilno. Policija je bolnici dostavila i nogu mladića kako bi je liječnici pokušali ponovno pripojiti tijelu. 

Australske vlasti sada pokušavaju pomoću dronova i zamki pronaći morskog psa odgovornog za napad. U Port Macquarieju postoji nekoliko uređaja za praćenje morskih pasa koji su na tom području prije napada zabilježili dvije velike bijele psine. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...