KUPAĆI KOSTIMI ZA MALE GRUDI: Ovo su modeli s kojima ne možete pogriješiti (FOTO)

Kada je riječ o bojama, male grudi podnose sve...

  • Žena

  • 24. Jul. 2024  24. Jul. 2024

  • 0

Kada je riječ o odabiru idealnog kupaćeg kostima, kriteriji su vrlo različiti i ne vežu se usko za sezonske trendove. Osim na oblik tijela, treba obratiti pozornost i na grudi, tačnije na broj košarice, posebno kada je riječ o malom poprsju. Donosimo tri glavna pravila pri odabiru kupaćeg kostima za male grudi.

Nebrojeno puta objašnjavali smo kakvi su krojevi i dezeni idealni za velike grudi, no ni ženama malog poprsja nije lako odabrati savršen model. Ekipa sa portala Zadovoljna.hr, a sve kako bi pomogli čitateljicama, pitali su modnu dizajnericu Martinu Felju za savjete koji će vam pomoći u odabiru:

1. BOJA

Kada je riječ o bojama, male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci.

Martina: S bojama nema ograničenja. Moja su preporuka kričave, neonske boje, a i uzorci su dobrodošli. Šare i dezeni neka budu čim krupniji i upečatljiviji.

C&A, gornji dio 9,99 EUR, donji dio 6,99 EURC&A, gornji dio 9,99 EUR, donji dio 6,99 EUR (Foto: C&A)

2. MODEL

Model grudnjaka koji pristaje malim grudima ovisi o željama njihove ponosne vlasnice. Želite li istaknuti dekolte, poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih košarica.

Martina: Push-up košarice i postavljeni bikini-trokutići dobar su odabir, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti bježe iz grudnjaka. Meni je lijepo vidjeti djevojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbjegavajte bandana-kroj grudnjaka ravnih površina jer će on vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

Calzedonia, gornji dio 42,50 EUR, donji dio 21,90 EURCalzedonia, gornji dio 42,50 EUR, donji dio 21,90 EUR (Foto: Calzedonia)

3. APLIKACIJE

I ovogodišnji trendovi kupaćih kostima vrlo su maštoviti, a među njima se nalazi puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D efekt te vizualno pojačavaju košaricu i idu u korist decentnom poprsju.

Martina: Aplikacije poput resica, volana, zakovica, perlica i ušivenih cvjetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizualno povećavaju.

H&M, gornji dio 15,99 EUR, donji dio 4,99 EURH&M, gornji dio 15,99 EUR, donji dio 4,99 EUR(Foto: H&M)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...