NA ROČISTU SE BRANIO ŠUTNJOM: Ubici iz Daruvara određen istražni zatvor od mjesec dana

Ubici određena odvjetnica po službenoj dužnosti.

  • Regija

  • 24. Jul. 2024  24. Jul. 2024

  • 0

Masovnom ubici iz Daruvara, pedesetjednogodišnjem umirovljenom vojnom policajcu Krešimiru Pahokiju, određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Za ubistvo šestero ljudi i niz drugih teških kaznenih djela prijeti mu maksimalna kazna od 50 godina zatvora. U cijeloj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji dan je žalosti.

S obzirom na to da se ubica na ročištu branio šutnjom, o motivima strašnog zločina još se samo nagađa.

"Upravo su ta nagađanja razlog zbog kojeg smo danas primili poziv članova obitelji vlasnika doma za starije i nemoćne osobe u kojemu se ovaj stravičan događaj zbio. Oni odbacuju bilo kakvu mogućnost da je počiniteljeva majka na njih prepisala bilo koji dio svoje imovine. To je i zakonom zabranjeno kažu i traže da se zaustave sve dezinformacije. Također mole da ih se pusti da barem donekle, koliko je to u ovim okolnostima moguće, u miru prevladaju ove stravične dane koji su ih snašli i da pomognu koliko god i sami mogu preostalim štićenicima," rekla je HRT-ova novinarka Marijana Kranjec. 

Dodala je kako je ubici određena odvjetnica po službenoj dužnosti.

"Sada slijedi ispitivanje mnogobrojnih svjedoka, ali i brojna sudska vještačenja", istaknula je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...