MANEKENKA SE POKAJALA NAKON ESTETSKIH ZAHVATA: "Više nisam ličila na sebe, uvijek idite kod najboljih ljekara"

Dejana tvrdi da su ponajviše ljekari krivi za sve što joj se desilo

  • Show

  • 26. Jul. 2024  

  • 0

Manekenka Dejana Simović (nekadašnje Živković) odlučila je da javno progovori o poteškoćama koje je imala zbog estetskih korekcija i operacija.

Dejana tvrdi da su ponajviše ljekari krivi za sve što joj se desilo.

„Šta se dešavalo poslednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe… Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promijenilo toliko da više nisam željela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog djeteta. Najviše sam srećna što sam uspjela da vratim svoj prirodan izgled“, poručila je Dejana.

„Uvek idite kod najboljih ljekara, a ja sam uvijek tu za savjete. I dalje podržavam želje za promjenama, ali treba imati granice jer, nažalost, neke greške nisu posljedica loših ljekara već nedostatka mjera. Hvala Bogu što se vraća moda prirodnog izgleda, i sve što uradimo treba da bude neprimjetno“, dodala je ona.

„Prava istinska sreća ne dolazi na ovaj način, već je trebamo tražiti unutar sebe, i nadam se da će mnogima trebati manje vremena nego meni da to shvate“, zaključila je Dejana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...