„MOJA BABA JE IMALA JEDNU ODLIČNU IZREKU….“: Urnebesni komentari na Dodikove fotografije iz Pariza…

Nakon Dodikovih fotografija iz Pariza, uslijedili su brojni komentari.

  • Mini market

  • 27. Jul. 2024  

  • 0

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, pohvalio se fotografijama iz Pariza gdje je prisustvovao otvorenju 33. ljetnih Olimpijskih igara.

Nakon Dodikovih fotografija iz Pariza, uslijedili su brojni komentari.

Odabrali smo one najzanimljivije.

-Stigao sam u Pariz, gdje ću prisustvovati ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam prisustvovao svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. I danas i uvijek Republika Srpska u srcu. Ovo je najveći planetarni sportski događaj uspostavljen u slavu mira. Olimpijske igre simbolišu želju za zajedništvom među narodima, želju za takmičenjem svjetske mladosti na sportskom, a ne na bojnom polju. Čast je danas biti u društvu svjetske sportske, kulturne, umjetničke i političke elite. Svim srcem navijaću za Srbiju. Očekujem bogatu "žetvu" medalja. Želim puno uspjeha i sportistima i trenerima iz našeg regiona, poručio je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...