TEŠKO BOLESNA PJEVAČICA IZNENADILA SVE: Slavna Celine Dion zapjevala na otvaranju Olimpijskih igara, pogledajte nastup o kojem bruji svijet...

Dion, najpoznatija po naslovnoj pjesmi iz 'My Heart Will Go On' iz filma Titanic, primijećena je u Parizu već u utorak, potaknuvši nagađanja o njezinom nastupu. 

  • Show

  • 27. Jul. 2024  

  • 0

Kanadska pjevačica Celine Dion u petak se izvedbom klasika Edith Piaf 'L'Hymne A l'Amour' na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu vratila nastupima uživo nakon gotovo tri i pol godine.

Dion je krajem 2022. objavila da boluje od rijetke neurološke bolesti koja uzrokuje ukočenost mišića i povećanu osjetljivost na zvuk, dodir i emocionalne podražaje. Višestruko nagrađivana 56-godišnja pjevačica zbog bolesti je otkazala sve koncerte u 2023. i 2024. godini.

Kanadska pjevačica započela je svoju pjevačku karijeru na Francuskom, a posljednji nastup uživo imala je u martu 2020. u New Jerseyu.

-Koliko smo ponosni! Naša Celine pjeva 'L'hymne a l'amour na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, napisao je na platformi X premijer Quebeca Francois Legault.

Kanadski premijer Justin Trudeau na istoj platformi prozvao ju je kanadskom ikonom, nevjerovatnim talentom koji je mnogo toga prevladao da bi bio tamo.

-Celine, odlično te vidjeti kako ponovno pjevaš, dodao je Trudeau.

Dion, najpoznatija po naslovnoj pjesmi iz 'My Heart Will Go On' iz filma Titanic, primijećena je u Parizu već u utorak, potaknuvši nagađanja o njezinom nastupu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...