"BEZ VAS MOJ ŽVOT NE BI IMAO SMISLA": Celine Dion zaplakala na premijeri i otkrila ko joj je najveća podrška (FOTO)

Kad se pojavila na pozornici Celine Dion je dobila ovacije publike.

  • Show

  • 18. Jun. 2024  

  • 0

Kraljica balada o snažnim ženama, 56-godišnja kanadska pop diva Celine Dion dovoljno se oporavila od teške bolesti s čijim se posljedicama već godinama nosi, da je mogla sama pozdraviti publiku na svečanoj njujorškoj premijeri dokumentaraca "Ja sam Celine Dion".

Njezini obožavatelji širom svijeta moći će ga vidjeti 25. juna kad započinje njegovo prikazivanje na platformi Amazon Prime, a Celine Dion opisala ga je kao ljubavno pismo fanovima u kojem je opisala svoju borbu i snagu duha.

Kad se pojavila na pozornici Celine Dion je dobila ovacije publike, a takva reakcija ju je dirnula do suza, pa je na scenu izašao njezin 23-godišnji sin Rene-Charles, koji je mami donio maramicu da obriše lice.image Foto: AFP

"Hvala svima, ne mogu vjerovati da sam večeras tu s vama. Svega ovog ne bi bilo bez moje doktorice dr. Amande Piquet i redateljice Irene Taylor Brodsky. No, najvažnija mi je podrška bila mojih predivnih sinova, koji su me iz dana u dan obasipali pažnju i ljubavlju. Zato hvala Rene-Charles, hvala Nelson i hvala Eddy, bez vas moj život ne bi imao smisla", izjavila je Celine Dion, koja je sinove dobila u braku s pokojnim suprugom i producentom Reneom Angelilom.

Bitku sa zloćudnom bolesti grla izgubio je 2016., a u to vrijeme je pjevačica već osjećala prve simptome neurološkog degenerativnog poremećaja, sindroma ukočene osobe, zbog kojeg je posljednjih godina već nekoliko puta morala otkazati sve koncerte na najavljenoj svjetskoj turneji, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...